Damwand, beschoeiing en vlonders

offerte beschoeiing, beschoeiing offerte, damwand, kosten damwand, kosten beschoeiing, beschoeiing, asfalt

Damwand, beschoeiingen en vlonders

Damwand en beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en beton. Beschoeiing wordt toegepast als oeverbescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van sloten, kanalen en vijvers.
Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect meer van een aflopende oever. Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin op en levert dus extra ruimte op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing een enorme meerwaarde. Het levert zit mogelijkheden of een handige plek op om de boot af te meren.
Je ziet een beschoeiing, damwand of keerwand vooral bij waterkanten, een sloot in de achtertuin, lagere oevers en bij glooiende terreinen.

Beschoeiing is er in verschillende materialen, zoals hout, kunststof, metaal en beton.

Damwanden

Een damwand is een sterke vorm van oeverbescherming maar ook een duurdere dan beschoeiing met palen en schotten. Damwand is een soort beschoeiing die veel wordt gebruikt. Een beschoeiing, damwand of keerwand wordt gebruikt om een hoogteverschil in de grond op te vangen.

Houten damwand en hardhouten damwand

Een houten damwand en een hardhouten damwand bestaan uit planken met mes en groef, die bij het plaatsen van de damwand verticaal in de grond getrild worden. Hierdoor heb je altijd een kraan nodig met trilblok dit maakt het meestal duurder. Houten damwanden zijn er in verschillende houtsoorten. Van vurenhouten damwand tot hardhouten damwand maar ook stalen damwand.

Stalen damwand

Een stalen damwand bestaan uit grote stralen planken met een kronkel er in. Stalen damwand wordt vaak gebruikt bij de grotere wateren.
Stalen damwand is zeer duurzaam, wij doen stalen damwand tot ongeveer 10 meter

Betonnen keerwand

Een betonnen keerwand is ook een soort in beschoeiingen. Een betonnen keerwand gaan heel lang mee, en kan ook afgewerkt worden op verschillende manieren. Meestal doen we bovenop een deklat zodat u vanaf de tuin nu het beton ziet maar gewoon hout. Op de betonnen keerwand kunt u ook hout laten plaatsen door ons. Bij het project Eemshaven hebben wij keerwanden gebruikt.

Houten beschoeiing

Wij werken grotendeels met houten beschoeiing het is ook het meest gebruikte beschoeiing.
Een beschoeiing van hout oogt het meest natuurlijk en heeft een warme uitstraling.
Het hout  dat gebruikt wordt voor een houten beschoeiing kan van elke soort zijn. Denk hierbij aan eikenhout, kastanjehout, vurenhout en verschillende soorten hardhout. Het vurenhout plaatsen wij bij een houten beschoeiing onder water, waardoor deze nooit meer rot en u lang van uw beschoeiing kunt genieten. Kortom, een duurzame en natuurlijk ogende beschoeiing.

Voor de kosten van beschoeiing kunt u kijken bij deze pagina kosten nieuwe beschoeiing.
Of u kunt een offerte aanvragen, klik op offerte om naar de offerte beschoeiing pagina te gaan.

Wij werken en leveren alleen met kwaliteit producten zoals u dat ook mag verwachten van een gerenommeerd bedrijf.
Zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Als wij langs komen gaan we om de tafel zitten om te kijken wat uw wensen zijn, vervolgens maken wij een goed plan om het te kunnen verwezenlijken naar uw budget en wensen.

Schroom niet contact op te nemen met ons dat kan via email info@gebroedersbroer.nl of via het contact formulier
of te bellen met
0172 – 201 784

Aannemers en wegenbouwbedrijf Gebroeders Broer bv

×

Welkom,

Stuur ons een WhatsApp bericht of mail uw vraag naar info@gebroedersbroer.nl

× Chat